Prirobnice - Prirobnice - Zaposlitev

Glavna dejavnost je proizvodnja prirobnic in drugih izdelkov iz nerjavnih jekel. Podjetje Niro Steel d.o.o. Jesenice je bilo ustanovljeno 28.09.1994 kot družba z omejeno odgovornostjo v zasebni lasti. Podjetje je od samega pričetka poslovanja izrazito izvozno usmerjeno in sicer na tržišča EU in Švice. Ima status pretežnega izvoznika. Kljucne besede: Prirobnice , Nerjaveča pločevina , Odrezki , Strojni deli , Niro Steel

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

Zaposlitev

Iščemo sodelavce, ki so pripravljeni sprejeti izzive obdelave nerjavne pločevine, si želijo novih izkušenj, znanj in imajo motivacijo za delo.

Zaposlitev

Če vas zanima zaposlitev v našem podjetju lahko pošljete vaše podatke po navadni ali po elektronski pošti. Iščemo tehničen kader – strojne tehnike, mehatronike, orodjarje, strugarje predvsem kader z znanjem obdelave kovin na stružnicah in obdelovlanih centrih.

Dijaki, študenti

Ker se zavedamo, da je ustrezna znanja in izkušnje težko pridobiti v času izobraževanja, vabimo tudi dijake in študente, da pri nas opravijo prakso ali počitniško delo. Prednost dajemo dijakom in študentom tehničnih smeri.

Štipendije razpisujemo za dijake in dijakinje tehničnih smeri (strojni tehnik, mehatronik)